شبکه ملی اطلاعات جایگزین اینترنت نیست؛ تأکید وزارت ارتباطات بر نقش زیرساختی و تقویت کیفیت خدمات دیجیتال

شبکه ملی اطلاعات جایگزین اینترنت نیست؛ تأکید وزارت ارتباطات بر نقش زیرساختی و تقویت کیفیت خدمات دیجیتال

معاون توسعه شبکه ملی اطلاعات وزارت ارتباطات با رد برداشت‌های رایج درباره جایگزینی اینترنت، اعلام کرد هدف اصلی این شبکه اطلاعات افزایش کیفیت خدمات، ارتقای امنیت و تقویت پایداری زیرساخت‌های ارتباطی کشور است؛ نه محدودسازی دسترسی کاربران.

در نشست برخط با مدیران کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان‌ها، وحید یزدانیان توضیح داد که این شبکه به‌عنوان یکی از ارکان مهم توسعه اقتصاد دیجیتال شناخته می‌شود و نقش کلیدی در رشد خدمات آنلاین و بهبود تجربه کاربران ایفا می‌کند. او همچنین بر لزوم هماهنگی و همکاری میان بخش‌های ملی و استانی برای تحقق اهداف این پروژه تأکید کرد.

تمرکز بر فناوری‌های نوین و پاسخ به نیاز کاربران

به گفته معاون وزیر ارتباطات، توسعه شبکه ملی اطلاعات با تکیه بر فناوری‌های نوین ارتباطی دنبال می‌شود تا بتواند پاسخگوی نیازهای رو‌به‌رشد کاربران، کسب‌وکارها و خدمات عمومی باشد. استفاده از راهکارهای جدید شبکه‌ای و زیرساختی، یکی از الزامات ارتقای کیفیت خدمات دیجیتال و افزایش بهره‌وری سیستم‌های ارتباطی عنوان شده است.

شبکه ملی اطلاعات

شبکه‌ای مردم‌پایه با مشارکت بخش خصوصی

یزدانیان با اشاره به اسناد قانونی و سیاست‌های بالادستی، این شبکه را پروژه‌ای مبتنی بر مشارکت عمومی و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی دانست. به گفته او، طراحی و اجرای این شبکه باید به‌گونه‌ای انجام شود که طیف گسترده‌ای از نیازهای ارتباطی، خدماتی و محتوایی جامعه را پوشش دهد و به توسعه پایدار فضای دیجیتال کمک کند.

جمع‌بندی | شبکه ملی اطلاعات

اظهارات معاون وزیر ارتباطات نشان می‌دهد شبکه ملی اطلاعات به‌عنوان زیرساختی مکمل برای ارتقای کیفیت، امنیت و پایداری خدمات آنلاین مطرح است و قرار نیست جایگزین اینترنت شود. تمرکز بر فناوری‌های جدید، مشارکت بخش خصوصی و توسعه اقتصاد دیجیتال از محورهای اصلی پیشبرد این پروژه اعلام شده است.

اخبار روز تکنولوژی را در چیپست بخوانید.