[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”3434″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_empty_space height=”40px”][vc_column_text]
سایت theculturetrip.com فهرستی از 10 استارتآپ ایرانی منتشر کرده که بیش از همه نظر کارشناسان سایت را جلب کرده است.
۱— دیجیکالا
نامی که همه ما آن را میشناسیم. این شرکت در سال ۱۳۸۵ تاسیس شد. برخی سایتهای خارجی ارزش این شرکت را در سال ۲۰۱۴ برابر ۱۵۰ و در سال ۲۰۱۵ برابر با ۵۰۰ میلیون دلار برآورد کردهاند. البته این ارقام تایید یا تکذیب نشد، اما برخی کارشناسان داخلی این ارقام را اغراقشده خواندهاند. امروزه، این شرکت ۲۶۰۰ کارمند دارد و به سرتاسر ایران محصولات مختلفی ارسال میکند. گفته میشود که میلیاردر روسی، ولادیمیر پوتانین یکی از سرمایهگذاران دیجیکالا است. البته سرمایهگذار اصلی این فروشگاه اینترنتی شرکت سرآوا است.
۲— آپارات
این سرویس در پاسخ به یوتیوب امریکایی در ایران راهاندازی شد و یک سرویس به اشتراکگذاری ویدیو است. رشد آپارات سریع و بیوقفه بوده و ماهیانه بیش از ۲۵ میلیون بازدیدکننده منحصربهفرد دارد، بهاضافه
پنج میلیون بازدیدکننده در برنامه تحت موبایل. این سرویس، خدمات دیگری نیز عرضه کرده، ازجمله فیلیمو که نسخه ایرانی سرویس امریکایی نتفلیکس است.
۳— کافه بازار
زمانی که گوگل پلی از دسترس کاربران ایرانی خارج شد، کافه بازار برای پاسخگویی به نیازهای کاربران اندروید توسعه داده شد. این برنامه با دهها میلیون بازدید هفتگی، در سال ۲۰۱۴ مقام سوم را در فهرست سه استارتآپ برتر مجله اکونومیست از آن خود کرد (باارزش ۲۰ میلیون دلار).
۴— دیوار
این سرویس نیز معادل ایرانی سرویس کرِگلیست امریکایی است. این سرویس در ۵۱ شهر ایران فعال است و امکاناتی مانند گفتوگوی درون برنامهای بین خریدار و فروشنده را فراهم کرده است.
۵— بقچه
این سرویس سعی دارد یک سنت دیرینه را با فناوری روز ترکیب کند: سرویس خرید نان تازه و تحویل درب منزل.
۶— مامانپز
این سرویس برای تهیه و تحویل غذای خانگی به افراد پرمشغله طراحیشده؛ کافی است «مامان» موردنظر و غذای محبوب خود را انتخاب کنید و غذای کاملا خانگیپز را با بستهبندی خاص درب منزل تحویل بگیرید.
۷— اسنپ
معادل ایرانی سرویس اوبر. اسنپ یکی از معدود مواردی است که موفق شده سرمایه خارجی کلان جذب کند و رشد بسیار سریع و مداومی را تجربه کرده است. یک سرویس برای سفارش آنلاین تاکسی و رسیدن به مقصد با هزینه بهصرفه.
۸— نت برگ
این سرویس معادل ایرانی سرویس امریکایی گروپان است. سامانهای برای ارائه تخفیف توسط خدماتدهندگان یا فروشندگان و دریافت کوپن تخفیف توسط مصرفکنندگان.
۹— مهربانه
این موسسه از الگوی استارتآپها استفاده کرده تا یک سازمان خیریه بنا نهد. این موسسه اولین سازمان خیریه در ایران است که با روش تامین مالی جمعی (Crowdfunding) اهداف خود را پیش میبرد. همه کارکنان این موسسه داوطلب هستند و شغل خود را برای کسب درآمد دارند و از راه خیریه درآمدی ندارند.
۱۰— تلهطب
این سرویس روی یافتن پزشک مناسب برای بیماران تمرکز دارد و در حال حاضر تمرکز اصلی آن روی حوزه زیبایی و پوستومو است، اما قصد دارد که محدوده فعالیت خود را به حوزههای دیگر پزشکی نیز گسترش دهد.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]