بررسی لابراتوار DxOMark نشان داده است که گوشی گلکسی A50 توانسته در این بنچمارک نمره کلی 83 را کسب کند. اگرچه این امتیاز از نمره کسب شده توسط پرچمدارهای سال 2019 کمتر محسوب میشود، اما حاکی از آن است که دوربین سهگانه گوشی گلکسی A50 از بسیاری از گوشیهای پرچمدار سالهای گذشته که در حال حاضر نیز در بازار یافت میشوند قدرتمندتر است. کسب نمره 83 توسط دوربین اسمارت فون، سبب میشود که بتوان آن را با دوربین موجود در گوشیهای قدرتمندی نظیر الجی G7 ThinQ، نوکیا 8 Sirocco و آیفون 7 مقایسه کرد.
بررسی صورت گرفته توسط بنچمارک DxOMark، همچنین نشان میدهد که عملکرد دوربین سهگانه این اسمارت فون در بخش ثبت تصاویر بهتر از ثبت ویدیوها بوده است. در حالی که در بخش ثبت تصاویر، نمره 85 به دوربین این اسمارت فون اختصاص داده شده، در بخش ثبت ویدیوها شاهد کسب نمره 79 هستیم. در بخش دیگری از این بررسی آمده است که تولید رنگ بسیار عالی، Dynamic Range وسیع، نوردهی خوب و همچنین تنظیم میزان نور تصاویر، مهمترین ویژگیهای دوربین این گوشی هوشمند هستند.
همچنین ضعیفترین نمرهها در بخش عکاسی در حوزه فراهم کردن جزییات مناسب، دقت و سرعت در فوکوس در محیطهای با نور کم و همچنین تولید رنگهای سبز و صورتی به ثبت رسیده است. میتوان کاهش نمره این گوشی هوشمند در بخش ثبت ویدیو را هم ناشی از عدم پایداری در فوکوس خودکار و فقدان جزییات مناسب در ویدیوهای خروجی دانست. با این وجود، میتوان گفت عملکرد این دوربین در هنگام ثبت ویدیوها در بخش تولید رنگها و همچنین کاهش نویز بسیار عالی بوده است. DxOMark همچنین اعلام کرده است که سیستم لرزشگیر موجود در این اسمارت فون نیز عملکرد بسیار خوبی داشته است.
دوربین پشتی گوشی گلکسی A50 توسط یک سنسور اصلی 25 مگاپیکسلی با گشادگی دیافراگمf/1.7 پشتیبانی میشود. یک سنسور 8 مگاپیکسلی با گشادگی f/2.2 و همچنین یک سنسور 5 مگاپیکسلی دیگر با همین گشادگی نیز در دوربین این اسمارت فون یافت میشود. سنسور 8 مگاپیکسلی قادر است زاویه دید وسیعی را برای دوربین این گوشی فراهم کند و سنسور 5 ماپیکسلی نیز وظیفه ثبت عمق اجسام را برعهده دارد. این دوربین سهگانه در بهترین حالت قادر است ویدیوها را با وضوح 1080p در نرخ 30 فریم بر ثانیه به ثبت برساند.