[vc_row][vc_column][vc_column_text]
در روزهای اخیر لامبورگینی با انتشار چند تصویر مبهم از رونمایی یک محصول جدید در آینده نزدیک خبر داده بود خودروساز ایتالیایی به صورت آنلاین از اولین خودروی هیبریدی خود با نام سیان Sianپرده برداری کرد.
بی تردید اولین نکته ای که در مواجهه با تصاویر لامبورگینی سیان جلب توجه می کند، طراحی به شدت پیچیده، مدرن و در عین حال خشن آن است. برخی از المان های ظاهری این خودرو از کانسپت ترزو میلنیو Terzo Millennioبه امانت گرفته شده اند که شاخص ترین آن در نمای جلو سه نوار LED باریک است. کانسپت مذکور در آبان ماه 96 رونمایی شده بود.
جدیدترین آورده سنت آگاتایی ها به واسطه خطوط تیز و حس خشونتی که به بیننده القا می کند، هنگام حضور در خیابان ها مسلما باعث چرخش سر افراد بسیاری خواهد شد! نسبت های به کار رفته در جای جای اتاق سیان با آنچه که از یک ابر اتومبیل پیشرفته انتظار می رود، کاملا تطابق دارند.
لامبورگینی سیان برخلاف برخی از همتایان خود، در نمای عقب نیز کاملا جذاب دیده می شود. در این بخش هر کدام از چراغ های اصلی از سه المان شش ضلعی تشکیل یافته اند. این المان ها هماهنگی بسیار خوبی با دو خروجی اگزوز ایجاد کرده اند، زیرا آنها نیز به صورت شش ضلعی طراحی شده اند.
میتیا بورکت (Mitja Borkert) مدیر دپارتمان طراحی لامبورگینی به تمجید از نمای ظاهری سیان پرداخته و گفته سریع ترین محصول مزین به نشان گاو خشمگین باید هم برای افرادی که آن را می بینند و هم برای کسانی که آن را می رانند، جذاب و دلربا باشد.
آقای بورکت افزوده در طراحی سیان از مدل کلاسیک کانتاش الهام گرفته شده، اما با وجود این باید آن را نمادی آینده نگرانه دانست، نه مدلی که نگاه به گذشته دارد.
سیان از پیشرانه ای هیبریدی بهره می برد. در این پیشرانه به جای باتری های لیتیوم یونی رایج از ابرخازن ها استفاده کرده تا از افزایش بیش از حد وزن پیشگیری کند. ابرخازن های موجود تا سه برابر قوی تر از باتری لینیوم یونی با وزنی مشابه هستند.
قلب اصلی این پیشرانه در واقع همان موتور 6.5 لیتری V12 تنفس طبیعی است که پیشتر در اونتادور SVJ به کار گرفته شده؛ این موتور با یک سیستم هیبرید نرم 48 ولتی که 34 اسب بخار قدرت دارد، همکاری می کند. به واسطه موتور برقی این سیستم سیان می تواند بدون نیاز به روشن شدن موتور بنزینی، در سرعت های بسیار کم مانورهایی مثل دنده عقب یا پارک کردن را انجام دهد.
[/vc_column_text][vc_single_image image=”4401″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_column_text]
به گفته لامبورگینی، پیشرانه سیان در مجموع 819 اسب بخار قدرت دارد. با این خروجی، سیان با کنار زدن اونتادور SVJ قدرتمندترین ساخته سنت آگاتایی ها لقب می گیرد.
نیروی تولیدی پیشرانه از طریق یک گیربکس هفت سرعته خودکار به سمت چرخ ها ارسال می شود. این گیربکس بسته به حالت انتخابی برای رانندگی، دنده ها را به شکلی متفاوت تعویض می کند. سیستم چهار چرخ محرک الکترونیکی با قفل دیفرانسیل خود قفل شونده مکانیکی هم این گیربکس را در انتقال نیرو همراهی می نماید.
با آنکه قدرت پیشرانه سیان در مقایسه با اونتادور SVJ بیشتر است، اما شتاب آن بهتر نبوده و برای رسیدن به سرعت 100 کیلومتر در ساعت، مثل برادر بزرگ تر خود کماکان به 2.8 ثانیه زمان نیاز دارد. البته باید گفت که سیان با تکیه بر سیستم بازیابی انرژی ترمز در شتاب 30 تا 60 کیلومتر 0.2 ثانیه و در شتاب 70 تا 120 کیلومتر در ساعت 1.2 ثانیه چابکتر از اونتادور SVJ است.
آنطور که لامبورگینی گفته تازه ترین محصول این کمپانی می تواند به نهایت سرعت 350 کیلومتر در ساعت پیدا کند. این رقم به صورت الکترونیکی محدود شده است.
لامبورگینی سیان قیمتی برابر با 3.6 میلیون دلار داشته و تمامی مدل های آن از پیش فروخته شده اند. از آنجایی که امکان شخصی سازی بسیار بالایی برای مشتریان فراهم شده، پیش بینی می شود هر کدام از 63 دستگاه موجود، یک مدل منحصر به فرد باشد.
شایان ذکر است این خودروی هیجان انگیز در روزهای آتی در نمایشگاه خودروی فرانکفورت آلمان در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت. این نمایشگاه بین 21 الی 31 شهریورماه برگزار خواهد شد.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]