در حاشیه روز فناوری اطلاعات

ffffddf

در پنل تخصصی روز ملی فناوری اطلاعات به بحث گذاشته شد:

ضرورت همدلی و همیاری صنف، دولت و مجلس

در مراسم روز فناوری اطلاعات که توسط نصر تهران برگزار شده بود، یک پنل با حضور نمایندگانی از نهادها و دستگاه‌های دولتی برگزار شد. معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی، معاون توسعه فناوری و خدمات الکترونیکی ثبتی سازمان ثبت اسناد و املاک، نماینده وزارت اقتصاد در حوزه فناوری اطلاعات، رئیس اسبق سازمان نصر در این پنل حضور داشتند. رضا قربانی رئیس کمیسیون فین‌تک و عضو هیئت مدیره نصر تهران نیز مدیریت پنل را بر عهده داشت.

به گزارش روابط عمومی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران، در این پنل امیرحسین سعیدی نائینی، رئیس اسبق سازمان نصر با تبریک روز ملی فناوری اطلاعات گفت: مشکلات فعلی ما به شرکت‌های دانش‌بنیان محدود نمی‌شود و در تمامی حوزه‌های مختلف اقتصادی چالش‌ها موجود است. مجلس و دولت هم اکنون خود مشکل دارند و در تنگنا هستند.

او ادامه داد: به هرحال این واقعیت را باید بپذیریم که بخشی از بدنه دولت درگیر فساد است و این چرخه تنگناهای مالی دام تکرار می‌شود. شرایط اقتصادی خوب نیست و به‌هرحال خود صنف و دولت و مجلس باید به کمک یکدیگر بیایند.

در ادامه این پنل مهران محرمیان، معاون فناوری اطلاعات بانک مرکزی عنوان کرد: ارتباط حوزه فناوری اطلاعات با بانک مرکزی بسیار بیشتر شده و چالش‌های زیرساختی تا حد زیادی رفع شده است. بسیاری از مشکلات بانکی در این زمینه نیز حل شده و اکنون ما داریم آماده یک پرش می‌شویم.

محرمیان تاکید کرد: درحال حاضر ما با نسلی مواجه هستیم که با تلفن هوشمند بزرگ شده و بسیاری از ابعاد این حوزه در ذهن و روزمره او وجود دارد. این اتفاق مهمی است؛ چراکه تاکنون ما در خدمت دیگران بودیم و اکنون باید خود خدمت را طراحی و اجرا کنیم. مشکلات کشور در برخی موارد به جاهایی رسیده که ناچار به تصمیم‌گیری هستیم. حوزه فناوری اطلاعات بعد از تصمیمات تازه توسعه آن آغاز می‌شود. فرصت‌های بسیار خوبی در این زمینه وجود دارد.

در ادامه تقوایی به عنوان نماینده وزارت اقتصاد در حوزه فناوری اطلاعات به سخنرانی پرداخت و توضیح داد: آیا حاکمیت شرایط و الگوی توسعه و پیشرفت خود در حوزه فناوری اطلاعات را روشن کرده است؟ کشورها رویکردهای مختلفی در این زمینه دارند و برخی خود را پیشران در این حوزه تعریف کرده‌اند. برخی به‌عنوان مصرف‌کننده شناخته شده‌اند. باید برای ما روشن باشد که در کدام دسته جا می‌گیریم.

او تاکید کرد: ما زمانی که از مانع‌زدایی صحبت می‌کنیم باید توصیف روشنی از وضعیت داشته باشیم. یکی از موضوعاتی که به آن فکر می‌کنیم این است که مواانع را شفاف کنیم و تنها منبع اطلاعاتی جدی ما در این زمینه تجربه فعالان این حوزه است که باید از آن استفاده کنیم.

ستار هاشمی، معاون توسعه فناوری و خدمات الکترونیکی ثبتی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور نیز از دیگر سخنرانان این پنل بود. او گفت: هویت بخشی به افراد، هویت بخشی به املاک و هویت بخشی به کسب‌وکارها برای ما بسیار مهم است. حقیقت این است که در هویت افراد توانستیم اقدامات جدی انجام دهیم اما در دو حوزه دیگر هنوز با تحقق اهداف فاصله داریم و در تعامل با شرکت‌های دانش بنیان می‌تواند توسعه این دو بخش نیز اتفاق بیفتد.

او ادامه داد: ما دست یاری به سمت فعالان و متخصصان این حوزه دراز کرده‌ایم و طی یکی دو هفته آینده فراخوانی خواهیم داشت تا بسیاری از املاک و سامانه‌ها را برون‌سپاری کنیم.

آدرس کوتاه شده:https://tehran.irannsr.org/s/mfakfOo

خبرنامه دنیای تراشه

با عضو شدن در خبرنامه چیپست، به ما اجازه می دهید تا در هنگام رویدادهای مهم، به سرعت شما را در جریان بگذاریم :)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *