بررسی بازی call of duty-warzone

call-of-duty-

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

پس از ورود به دنیای بازی‌های بتل‌رویال با مود Blackout در Black Ops 4، کمپانی Activision باری دیگر با عنوانی کاملا مجزا، رایگان و بزرگتر از همه‌ی بازی‌های این سبک با امکان پشتیبانی کراس‌پلتفرم از ۱۵۰ بازیکن پا به این عرصه نهاده است. شما برای انجام بازی Call of Duty Warzone مجبور به پرداخت هیچ هزینه‌ای نیستید. حتی امکان انجام بازی برای بازیکنان پلی‌استیشن ۴ بدون نیاز به PlayStation Plus نیز فراهم شده است ؛ موضوعی که در افزایش محبوبیت بازی تاثیر فوق العاده ای گذاشته است. در ادامه متوجه می‌شویم که چگونه رویکرد متفاوت سازندگان، Warzone را به یکی از انقلابی‌ترین بازی‌های سبک بتل‌رویال تبدیل کرده  است.

یکی از اصلی‌ترین ویژگی‌های بازی‌های بتل‌رویال، صفحه Inventory و چگونگی مدیریت آن توسط بازیکنان است. جایی که در آن به واسطه کوله‌پشتی‌تان به ارتقا اسلحه‌ها و شخصی‌سازی داشته‌هایتان می‌پردازید. حقیقتاً تصور یک بازی بتل‌رویال بدون کوله‌پشتی در ابتدا کمی دشوار به نظر می‌رسد. چرا که برای رسیدن به اسلحه‌‌های بهتر و پیروزی در مبارزه نقش پررنگ Inventory حس می‌شود ، اما استودیو Infinity Ward با کمینه‌سازی کاربرد این مکانیزم، تغییری بزرگ را رقم زده است.

 

در حقیقت درWarzone  پیدا کردن اسلحه مورد‌علاقه‌تان در کنار چند تکه Armor Plate کار ساده‌ای‌ است. پیدا کردن سلاح با Attachment های از پیش تعیین‌شده در بازی در مدت کوتاهی ممکن است. این سادگی در کنار عدم وجود Backpack باعث شده تا زمان کمتری را به شخصی‌سازی اسلحه در فضای Inventory اختصاص دهید. در واقع شما می‌توانید با دسترسی به Loudout Drop در همان دقایق ابتدایی بازی اسلحه‌های مورد علاقه از پیش تعیین‌شده‌تان را در کنار Perk های انتخابی به محلی که در آن حضور دارید ارسال کنید!

از دیگر تفاوت‌های اساسی Warzone با دیگر بازی های هم‌سبک ، مکانیک متفاوت مرگ است. احتمالا در همان دقایق ابتدایی بازی متوجه این وجه تمایز خواهید شد. به طور کلی پس از مرگ به دو صورت قابلیت بازگشت به بازی را خواهید داشت. در صورتی که برای اولین بار کشته شوید، با دیدن یک کات‌سین کوتاه از دستگیر و زندانی شدن، سر از Gulag در می‌آورید.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”5294″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_column_text]

قوانین اینجا دقیقا مثل مود Gunfight بوده و شما با پیروزی در نبرد یک به یک مقابل بازیکن مرده دیگر، به بازی باز خواهید گشت. در غیر اینصورت هم‌تیمی‌هایتان با پرداخت مقدار معینی پول در Buy Station می‌توانند شما را به بازی برگردانند. می‌توان گفت Gulag بهترین راه تزریق فلسفه Call of Duty به دنیای بتل‌رویال به شمار می‌رود. شما می‌میرید، ولی بلافاصله وارد مبارزه‌ای جدید برای بقا می‌شوید. Gulag تا حد زیادی حس بدی که از مرگ سریع در بازی‌های Battle Royal تجربه می‌کنید را جبران می‌کند!

در آتش‌بازی و مبارزه‌های Warzone الهامات Modern Warfare به زیبایی دیده می‌شوند. زمان کوتاه کشته شدن و حس برخورد آنی گلوله باری دیگر مرز بین Call of Duty و ‌Battelfield را نمایان کرده است. در واقع مبارزه‌های Warzone تا حد زیادی حس Apex Legends را به مخاطب القا می‌کنند. با این تفاوت که اینجا مردن سریع‌تر اتفاق می‌افتد. در Apex زره‌های چندلایه باعث کند شدن فرآیند مرگ می‌شوند. ولی اینجا همه چیز سریع و Call of Duty وار رخ می‌دهد!

نقاط قوت:

ترکیب متعادل المان‌های CoD و بتل‌رویال

نقشه وسیع و آشنا

مکانیزم مرگ و Inventory نو و انقلابی

قراردادها

نقاط ضعف:

وجود Killsreakها

عدم وجود حالت ۴ نفره در حال حاضر

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

خبرنامه دنیای تراشه

با عضو شدن در خبرنامه چیپست، به ما اجازه می دهید تا در هنگام رویدادهای مهم، به سرعت شما را در جریان بگذاریم :)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *