مایکروسافت و گوگل به مبارزه قانونی فیسبوک در مقابل بدافزارهای جاسوسی پیوستند

microsoft

مایکروسافت اعلام کرده است که گروهی از شرکتهای پیشرفته فناوری از جمله مایکروسافت ، گوگل ، سیسکو و VMWare برای حمایت از اقدامات حقوقی فیس بوک علیه NSO مختصر توافق نامه ای ارائه داده اند. WhatsApp که متعلق به فیسبوک است سال گذشته از فروشنده جاسوس افزار شکایت کرد و ادعا کرد که از نرم افزار آن برای هک 1400 دستگاه از طریق آسیب پذیری در سرویس پیام رسانی استفاده شده است. سایر شرکت های ذکر شده در پرونده شامل انجمن اینترنت و شرکت های تابعه مایکروسافت GitHub و LinkedIn است.

spyware

رویترز گزارش داد ، در پاسخ به دادخواست فیس بوک در سال گذشته ، گروه NSO استدلال کرده است که باید از “مصونیت حاکمیت” بهره مند شود ، زیرا ابزار خود را به دولت های خارجی می فروشد. با این حال ، در ماه ژوئیه قاضی درخواست آن را برای رد دادخواست رد کرد. اکنون NSO Group درخواست دارد که این حکم را لغو کند.

مایکروسافت در یک پست وبلاگ تحت عنوان “مزدوران سایبری مستحق مصونیت نیستند” سه دلیل را برای اینکه معتقد است اقدامات NSO Group نگران کننده است و اینکه لایق مصونیت مورد نظر نیست ، بیان می کند. در پست مایکروسافت آمده است: “ما معتقدیم که مدل کسب و کار گروه NSO خطرناک است و چنین مصونیتی باعث می شود که آن ها و دیگر PSOA ها تجارت خطرناک خود را بدون قوانین قانونی ، مسئولیت ها و عواقب آن ادامه دهند.”

اول ، مایکروسافت استدلال می کند که “اگر سلاح های” NSO Group به دستان اشتباهی بیفتد ، بسیار خطرناک خواهد بود. دوم ، می گوید این ابزارها در هنگام ساخت توسط شرکت های خصوصی و نه آژانس های امنیتی دولتی با همان محدودیت ها روبرو نیستند. دولت ها باید نگران روابط دیپلماتیک خود و ایمن نگه داشتن شهروندان خود باشند ، در حالی که شرکت های خصوصی این کار را نمی کنند. سرانجام ، مایکروسافت استدلال کرد که این ابزارها تهدیدی برای حقوق بشر است.

خبرنامه دنیای تراشه

با عضو شدن در خبرنامه چیپست، به ما اجازه می دهید تا در هنگام رویدادهای مهم، به سرعت شما را در جریان بگذاریم :)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.