حذف پیام‌ها در واتساپ چگونه انجام می‌شود؟

اپلیکیشن‌های پیام‌رسان با امکانات وسیعی که در اختیار کاربران قرار می‌دهند به یک روش قابل اطمینان برای تبادل اطلاعات و پیام‌ها تبدیل شده‌اند. یکی از این قابلیت‌ها امکان حذف پیام‌ها از چت‌هاست که بسیار کاربردی و مورد استفاده است. البته حذف پیام‌ها در هر اپ پیام‌رسان روش خاص خود را دارد و برخی از آن‌ها هم اصلا از این قابلیت پشتیبانی نمی‌کنند. با این حال خوشبختانه اپ‌های پر استفاده‌ای مثل تلگرام و واتساپ این امکان را برای کاربران فراهم کرده‌اند. در این مطلب به آموزش چگونگی حذف پیام در واتساپ و روش بازیابی پیام‌های پاک شده خواهیم پرداخت.

حذف پیام در واتساپ چگونه انجام می‌گیرد؟

در واتساپ حذف پیام دو روش دارد. اولین روش پیام را از روی حافظه گوشی پاک می‌کند که در چت گروهی یا شخصی شما فقط آن را برای خودتان حذف می‌کند و افراد دیگر همچنان می‌توانند در صفحه چت خودشان پیام شما را مشاهده کنند. روش دوم هم حذف از کل چت است که پیامتان را هم برای خودتان و هم برای افراد گروه یا فرد مقابل حذف می‌کند.

برای پاک کردن پیام کافیست به این روش عمل کنید:

  • وارد چت خصوصی یا گروه مورد نظرتان شوید و روی پیامی که قصد حذف کردنش را دارید لمس کرده و مدت کوتاهی نگه دارید تا منوی انتخاب‌های در قسمت بالای نمایشگر ظاهر شود.
  • گزینه‌ای که به شکل سطل زباله است را انتخاب کنید.
  • اگر می‌خواهید پیام را برای خودتان حذف کنید گزینه Delete for me و اگر می‌خواهید پیام برای همه حذف شود گزینه Delete for everyone را انتخاب کنید.

واتساپ در ابتدای معرفی قابلیت حذف پیام، یک محدودیت زمانی ۷ دقیقه‌ای برای آن در نظر گرفت اما بعد از چند ماه آن را به حدود ۱ ساعت گسترش داد. بنابراین برای آنکه بتوانید پیام‌هایتان را برای دیگران هم حذف کنید باید حداکثر یک ساعت و ۸ دقیقه از زمان ارسال پیامتان گذشته باشد.

در گروه‌ها هم روش کار به همین صورت است و برای حذف پیام‌هایتان باید حداکثر تا یک ساعت بعد از ارسال پیام اقدام کنید. علاوه بر این هر کاربر گروه فقط می‌تواند پیام‌های ارسالی خودش را حذف کند و امکان حذف پیام سایر کاربران برای ادمین گروه تعریف نشده است.

دقت داشته باشید وقتی پیام را فقط از حافظه گوشی حذف می‌کنید اثری از آن در چت باقی نمی‌ماند اما وقتی آن را برای دیگران هم حذف می‌کنید به جای آن پیامی به صورت This message was deleted برای شما و سایر افراد آن چت به نمایش در می‌آید.

نکته دیگر هم این است که اگر شخص دیگری هم در چت خود با شما یا چت گروهی پیامش را حذف کند، همین پیام برای شما و دیگران به نمایش در می‌آید.

چگونه چت‌های حذف شده واتساپ را بازیابی کنیم؟

برای اینکه بتوانید چت‌هایتان را در واتساپ بازیابی کنید لازم است که از قبلگزینه Chat Backup را در تنظیمات فعال کرده باشید. برای فعال کردن این امکان:

  • به منوی تنظیمات (Settings) واتساپ بروید.
  • گزینه Chats را انتخاب کنید.
  • گزینه Chat Backup را انتخاب کنید.
  • در این قسمت می‌توانید اتخاب کنید که با چه بازه زمانی از چت‌هایتان بک‌اپ گرفته شود که می‌توانید گزینه‌هایی مثل روزانه، هفتگی و ماهیانه یا هیچ‌وقت را انتخاب کنید.